Αναζήτηση
 
EADAOIO
Thursday 19th April 18
Προφίλ Δραστηριότητες Προϊόντα Καλάθι αγορών Συνεργάτες Τρόποι πληρωμής Όροι χρήσης Site map

  Πρόσθεση στα αγαπημένα
  Video Gallery

  Τελευταία προϊόντα
 
 
  Οργανοποιείο
Λουκά Νίκα 14
10554 (Ψυρρή)
Αθήνα
Τηλ & Fax : 2103225963
email: info@karellas.gr
 
Τώρα και πληρωμές μέσω paypal Paypal


Τρόποι πληρωμής

Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής;

Το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει συνδεθεί στη συνείδηση των καταναλωτών με τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Οι πελάτες-φίλοι του www.karellas.gr έχουν στη διάθεση τους επιπλέον τρόπους πληρωμής για να ολοκληρώσουν την παραγγελία τους.

Οι τρόποι αυτοί είναι:

Αντικαταβολή: μόνο για Ελλάδα

Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει εξοφλείτε και το οφειλόμενο ποσό στον υπάλληλο των ελληνικών ταχυδρομείων, ή στον υπάλληλο της courier που σας έφερε την παραγγελία, τόσο απλά και ασφαλή.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Αφού έχετε συνεννοηθεί μαζί μας για το ακριβές ποσό, εξοφλείτε την οφειλή σας στους τραπεζικούς λογαριασμούς του e-shop www.karellas.gr, εκμεταλλευτείτε την νέα δυνατότητα του Web Banking!

  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΡΑΠΕΖΑ : IBAN: GR 7201720230005023 049493 531

  • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ : IBAN: GR 09 0110 1010 0000 1016 0977 749

  • ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ : IBAN: GR 58 0120 0150 0000 0004 8446 558

  • ALPHA BANK: IBAN : GR 04 0140 1050 1050 0210 1077 222

  • MARFIN EGNATIA BANK : I BAN: GR 10 0280 2010 0000 0023 6631 406

Μετά την κατάθεση των χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε στέλνοντας ένα e- mail: info@karellas.gr για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση. Αλλιώς μπορείτε τηλεφωνικά στο 210 -3225963, ή μέσω fax στο 210-3225963

Χρέωση με τηλεφωνική επικοινωνία.
Μπορείτε να τηλεφωνήσετε και να μας δώσετε τον αριθμό της κάρτα σας ώστε να κάνομε εμείς την χρέωση για την αγορά των προϊόντων που παραγγείλατε.

Με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας.
Αν διαθέτετε πιστωτική κάρτα μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε με ασφάλεια μέσα από την φόρμα παραγγελίας μας. Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος καθώς ακολουθούμε τις τελευταίες εξελίξεις κάθε φορά στο θέμα της ασφάλειας των συναλλαγών και επιπλέον στα τόσα χρόνια λειτουργίας μας ως e-shop από 01/06/2002 δεν έχει υπάρξει ούτε μία περίπτωση απάτης ανάμεσα στις εκατοντάδες των πελατών μας Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ, εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας.

Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται με το σύστημα ασφαλείας Winbank Paycenter της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Έτσι, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία Winbank Paycenter της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία Winbank Paycenter της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA ή MasterCard καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 128-bit VeriSign, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια. Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε με το karellas.gr μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

Το karellas.gr δε συλλέγει ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού του site.

Ακύρωση συναλλαγής
Εάν μετά τη συναλλαγή σας, και τη χρέωση της κάρτα σας και πριν την αποστολή των προϊόντων για οποιονδήποτε λόγω αλλάξετε γνώμη - υπαναχωρήσετε και θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με το κατάστημα μας με e-mail: info@karellas.gr ή τηλεφωνικά στο 210 3225963 και εντός δέκα (10) ημερών θα επιστρέψομε ακέραιο το ποσόν που χρεωθήκατε πίσω στο λογαριασμό σας.

Προσωπικά Δεδομένα
Το karellas .gr εφαρμόζοντας επακριβώς τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων, που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998, 79/2000, το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και του ευρωπαϊκού δικαίου με τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, πωλεί, εκμισθώνει ή ανταλλάσσει τα προσωπικά σας στοιχεία και τις πληροφορίες που υποβάλλετε προς οποιοδήποτε τρίτο μέρος. Τα προσωπικά σας στοιχεία ύστερα από αίτηση σας διαγράφονται οριστικά και δεν παραχωρούνται με κανέναν τρόπο σε οιονδήποτε. Με την υποβολή υλικού στον server μας, συμφωνείτε ότι το υλικό δεν περιέχει στοιχεία μη αληθή, παράνομα ή καθ οιονδήποτε τρόπο ακατάλληλα για χρήση και δημοσίευση.

Αγορές μέσω Paypal
Μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας μέσω της εφαρμογής Paypal, στην περίπτωση αυτή το karellas.gr και η συμβεβλημένη τράπεζα δεν εμπλέκεται με τα στοιχεία της κάρτα σας. Παρακαλούμε ζητήστε μας να σας στείλουμε φόρμα πληρωμής των προϊόντων που επιλέξατε.

Τιμές Προϊόντων
Όλες οι τιμές που παρουσιάζονται στους καταλόγους μας συμπεριλαμβάνουν το ΦΠΑ 23%. Tο karellas.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές. Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ και εφόσον η παραγγελία σας γίνει με τιμολόγιο τότε οι τιμές των προϊόντων είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες κατά τον μειωμένο ΦΠΑ.

Ισχύον Δίκαιο
Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του karellas.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

Υπαναχώρηση και επιστροφές προϊόντων
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, και χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός δέκα ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με τα έγγραφα, την απόδειξη λιανικής πώλησης και τη συσκευασία που συνόδευε το προϊόν. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός τριάντα ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

Στη περίπτωση που τα προϊόντα είναι μουσικά όργανα όπως, μπουζούκια, κιθάρες, μπαγλαμάδες, τζουράδες, λαούτα, μαντολίνα κ.τ.λ. Τότε, έχετε το δικαίωμα να τα χρησιμοποιήσετε και αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι είναι δυνατή η επιστροφή τους και η αντικατάσταση τους με νέα, ίδιας ποιότητας και κατηγορίας, προϋπόθεση είναι ότι το μουσικό όργανο δεν θα έχει υποστεί φθορές από κακή χρήση ή αποθήκευση. Στη περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Μπάρα Αναζήτησης
Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μία απλή αναζήτηση κάποιου προϊόντος στην περιοχή αναζήτησης στο επάνω δεξιό μέρος της σελίδας. Τα αποτελέσματα κάθε γενικής αναζήτησης εμφανίζονται ταξινομημένα ανά βασική κατηγορία ειδών.

Νομικό Σημείωμα

Άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών που θα χρησιμοποιήσουν το δικτυακό τόπο karellas.gr θα πρέπει να έχουν την έγκριση των γονέων ή κηδεμόνων τους. Επισκεπτόμενοι τον δικτυακό τόπο ή χρησιμοποιώντας υλικό από αυτές τις ιστοσελίδες, αποδέχεστε τους παραπάνω όρους. Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε το Δικτυακό Τόπο, αν δεν αποδεχθείτε τους παραπάνω όρους.
  Powered by Marinet
Κεντρική σελίδα | Προφίλ | Δραστηριότητες | Προϊόντα | Videos | Καλάθι αγορών | Συνεργάτες
Σύνδεσμοι | Νέα | Εκπαίδευση | Guestbook | Επικοινωνία